Hakkımda

Satışlarımızı artırmak amacıyla arama motorlarında üst sıralara çıkma hedefim 2000’li yıllarda başladı. Bunu başardım ve devamında farklı sektörler, farklı projeler oluştu.

Bir noktadan sonra sunucu kaynakları, kullanılan yazılımlarla ilgili teknik sorunlar yaşamaya başladım. Mecburen elde ettiğim ziyaretçi akışına karşılık veren sunucular, yazılımlar ve nice optimizasyon teknikleri zamanımın büyük bir kısmını almaya başladı.

Hızlı açılan sayfalar için, iyi optimize edilmiş sunucular ve yazılımlara ihtiyacım vardı.

Bu yönde yaptığım çalışmalar zamanla optimizasyon alanında tecrübe sahibi olmama yaradı. Projelerimin hız optimizasyonu dikkat çekince iş teklifleri almaya başladım.

Bir süre sonra dünya çapında popüler WordPress tema ve eklentilerinin çekirdek yapısında çalışmalar gerçekleştirdim.

Çalışma prensibim ileriye dönük; her zaman güncelleme alabilen, bu güncellemelerden hiçbir şekilde etkilenmeyen uzun ömürlü projeler gerçekleştirmek.

Minimum sorgu, minimum kod, minimum satır. Bu durum; hız, okunabilirlik ve güvenlik olarak her zaman karşılık bulur.

2005 yılından itibaren Web Tasarım alanında yürüttüğümüz ticari faaliyetlerimizi, yakın zamanda K&S Ajans markası ile birleştirdik. Bu vesileyle hizmet alanımıza domain ve yer sağlayıcılığı eklenmiştir.

Son 8 yıldır müşteri memnuniyeti üst düzeyde tutmak, projelerimizden daha çok verim almak amaçlı kendi sunucularımız üzerinden sağladığımız bu hizmeti, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) lisansı ile ticari amaçla faaliyet gösteren yasal yer sağlayıcı ve hosting firması olarak devam ettiriyoruz.